söndag 23 juni 2013

Avalon, jogging o cykel-SM

IMG_20130623_084341

En film som jag länge velat se är Avalon, en film med Johannes Brost som utspelar sig i Båstad. Givetvis ville jag se den dels för att den utspelar sig där jag bor, dels för att den faktiskt blev internationellt prisbelönt för sin regi av Axel Petersén (som där gör sin långfilmsdebut).

Johannes Brost spelar en gammal avdankad festfixare som gör comeback med en ny nattclub i Båstad. Jag säger bara en sak: slösa inte er tid på den här filmen om ni inte har väldigt gott om tid!! Det var kul att se den för man kände igen sig i nästan varenda sekvens, man visste exakt var man var men handlingen!!! Den var patetisk tycker jag.

Vi såg filmen ihop med äldste sonen o flickvän, detta par som vi även släpade med på teater i Göteborg i januari där vi såg Colettes kokbok, en urusel teater där jag o sonen somnade…. De meddelade igår att jag o min man får aldrig mer välja film eller teater i fortsättningen:-D Det kommer att falla på deras lott framöver, med all rätt:-)

IMG_20130623_094823

En bra start på dagen. Jogging tillsammans med min man. Idag dissar jag Kom-i-Form träningen (högst motvilligt men ändå) till förmån för cykel-SM i Åstorp. Min man är lite cykeltokig o visst är det väl alltid kul att vara med där det händer lite saker o en gemensam utflyktsdag är ju aldrig fel. Får se om vi kan ha lika kul som vi hade på midsommarafton.

2 kommentarer:

  1. Visst var filmen bedrövlig! Jag blev så besviken!!

    SvaraRadera
  2. Jag hade nog inte heller låtit dig välja fler gånger... Avalon var fruktansvärt patetisk och kass tyckte jag.. Bättre lycka vid nästa filmval ;-)
    Kram

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!