tisdag 15 december 2015

En bra dag och dålig dag på en o samma gång

Vattenfastan igår stressar min kropp, det är bara att erkänna. Det kanske är väldigt nyttigt för kroppen och vikten och jag genomför det gärna allt då och då men min kropp blir jättestressad. Jag får en vansinnig hjärtklappning och sen kan jag inte sova på natten. Inatt låg jag sömnlös i flera timmar innan jag slutligen somnade om. Den planerade morgonträningen i form av Bodypump var bara till att lägga ner. Jag orkade återigen inte upp.

MEN de där kilona jag lagt på mig i helgen, de försvann efter en dags fasta, halleluja moment!!

Synd bara att man inte klarade denna dagen. Idag blev det frukost i form av turkisk youghur och LCHF-müsli, lunchen intogs tillsammans med en utav mina älskade döttrar på en indisk restaurang men sen....

Dottern skulle köpa godis och jag följde med. Dagens största misstag. Jag blev jättesugen och köpte med mig en STOR påse på ca 2 kg!!!! för att bjuda alla mina underbara medarbetare. Givetvis fanns baktanken där redan från början att jag själv ville äta. O äta har jag tyvärr verkligen gjort. Jag KAN inte äta EN bit godis!! Jag har säkert proppat i mig ett par hekto i eftermiddag. Allt eller inget. O så var resultatet av gårdagens vattenfasta ett minne blott. Vad är det för fel på mig??

Ett utav vardagens glädjeämnen stod i dag vårt servicekontor för när de sköt ut den här juliga bakgrundsbilden på våra låsskärmar på datorerna. En liten, liten sak men som betyder så förskräckligt mycket. Precis sådana små saker som piggar upp min dag.

Tre bra saker med dagen:

  1. Lunch med en utav döttrarna
  2. Arbetskväll på jobbet med goa kollegor och pizza (sallad för mig!)
  3. En julinspirerad datorskärm
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!