onsdag 6 januari 2016

Micke och Veronica och En underbar jävla jul

Gissa om denna frukosten smakade underbart igår efter en dags vattenfasta och en dag med 500 kcal? Keso, müsi, blåbär och hallon, helt ljuvligt! Jag njöt av varenda smula som jag lassade in. Dag 1, 2 och 3 av Kickstart med Ulrika är nu avklarad och det känns så bra.

Efter den goda frukosten körde jag Bodypump mot bättre vetande. Mannens kommentar på morgonen var: Jag tycker inte om att du tränar så hårt när du äter så lite. Vattenfasta i söndags och 500 kcal i förrgår, hur mycket energi finns det då kvar i kroppen? Nada! Jag orkade knappt lyfta stången! Jag tog mig ändå igenom och tränaren sa sen att det var bra kämpat, hon hade verkligen sett hur jobbigt det var. Jag förklarade min energibrist och hon sa då: Är det verkligen så klokt att köra bodypump då? Nej, givetvis inte sa jag men jag är ju alltid lite svart eller vit, det är allt eller inget. Nu är det fullt fokus på kost o träning igen. Träningen gjorde nog trots allt nytta för idag kan jag knappast gå o ni vet, den där känslan när det gör så ont i benen att man knappt kan sätta sig ner på en stol utan att skrika? Så känns det idag....Det behöver inte alltid vara de tyngsta vikterna på stången, det gör nytta ändå.

 

Igår hämtade jag min mamma på tåget så att jag fick förmånen att umgås med henne hela helgen. Igår en trevlig kväll med henne, min man och bonusdotter med sambo. Där måste jag erkänna att jag åt liiite mer än planerat. Jag skulle ätit tacosallad men det blev istället tacogratäng och till det lite vin. Det där med helger är jag inte så bra på. Min karaktär är då inte som starkast. Vi får hoppas att morgonens Bodypump kompenserade upp det extra kaloriintaget.

Idag har vi haft en riktig filmdag. Först satt jag o mamma i soffan och såg Micke och Veronica med bl a David Hellenius och Isabella Scorupco. En riktigt rolig och underhållande film som jag är glad att vi tog oss tid att se. Vädret utomhus, -7 grader och iskalla vindar, uppmuntrade inte precis till utomhusaktiviteter. Jag fick själv gå ut och gå en liten ynklig runda med Lexie, påpälsad upp till öronen med dunjacka, skidbyxor, mössa, vantar, halsduk o vantar. Hur kallt som helst!!! Jag gillar det inte!

Idag valde jag att gå på torsdagens meny för att istället spara 500 kaloridagen tills imorgon. För mig är det alltid lättare att äta mindre en arbetsdag än en helgdag. Nu får jag nog 2 lågkaloridagar i följd men det ska nog gå bra men träningen får jag nog ligga lite lågt med.

Senare på eftermiddagen så lockade jag med både mamma och mannen i mitt liv för att se En underbar jävla jul. En hysteriskt rolig komedi. Jag är verkligen glad att vi tog oss tid, vi skrattade nog lika mycket allihopa. Har ni inte sett den, gör det!

 

 

2 kommentarer:

  1. God fortsättning kära du:-) Du är som jag sagt tidigare...sååå uthållig och bra på att förverkliga dina mål. Heja dig! (Ulrikas kurser är verkligen bra:-))

    Tack för lyckönskningen inne hos mig<3
    Kram Cecce

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack kära du😃 Ja Ulrikas kurser är verkligen fantastiska!

      Kram

      Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!