torsdag 31 augusti 2017

Två dagar i trevlig miljö tillsammans med politiker i vår nämnd. Alltid lika go stämning, det är underbart att kunna ha det så☺



Margretetorps Gästgivaregård. Ett riktigt trevligt ställe men med personal som borde gå kurs i service o bemötande...i allra högsta grad.

I två dagar har vi varit här och planerat o planerat o diskuterat. Trevliga lokaler och trevliga och STORA rum om än lite slitna, inte mer än att det ändå var helt ok.
















Idag när vi gick en kort lunchpromenad hittade vi två Spa-bad runt knuten med utsikt över ån. Synd att vi inte hittade dem igår. Där hade man kunnat sitta fint o njuta en stund. Nåja, nu vet vi det till nästa gång.

























LCHF-kost var klart o tydligt beställt åt mig men icke sa Nicke att jag fick det första lunchen. Det var bara kalla handen. Jag kan köpa att man inte vill tillgodose specialkoster men de kanske de vänligt kan upplysa om det och erbjuda att bara servera biffen och be mig hämta grönsaker på salladsbuffén men här slängdes bara maten fram med en sur min😠 Det är inte ok!

När det vankades middag bad jag snällt att de skulle servera min kyckling utan potatis och svamp som jag inte gillar. Med en något sur min fick jag kyckling utan potatis men med svamp.....

Till lunch idag hade de helt plötsligt specialkost till mig. Lax med MATVETE!!! Hur tänkte de där?? Matvete?? När blev det LCHF??? De hade noll koll. Jag åt laxen och lämnade resten. Det här var ingen bra matupplevelse tyvärr.
















Sista dagen i augusti och det märks. Det är både kallare och kyligare ute men det är helt ok. Jag gillar hösten, den får gärna komma nu, någon sommar att tala om har det ju ändå inte varit och det är bara 6 veckor tills jag åker till Spanien igen😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!