måndag 18 september 2017

Crossfit i lördags, 6 mil på cykel igår o sen crossfit idag igen💪👊...nu upp o ner för sanddynerna😝😞😓 känner mig lite mör i benen....


via Instagram

Ja de senaste dagarnas träning kan man inte gärna klaga på. Tänk om man kunde vara lika ihärdig alltid.

Dagens träning på stranden där vi krälade runt in sanden och upp för backarna gjorde att halva stranden följde med hem! Sand i skorna, sand innanför kläderna, sand i öronen...men vad gör väl det. In med kläderna i tvättmaskinen o in i duschen så var det löst.

På väg hem idag såg vi nog den längsta bilkö vi någonsin sett (i motsatt körriktning som tur var). Det visade sig vara en lastbil som kört in i en hästtransport så att hästen dog på platsen och trafiken var nog helt avstängd i 2 h. Sååå tragiskt😭. Visst man borde väl vara glad att det inte var en människa givetvis men ändå, hur sjutton kunde en lastbil köra in i en hästtransport?? Vilken panik man skulle fått som bilförare och hästägare!

Det är mycket som händer just nu. Mellandottern med sambo har köpt hus och sålt lägenhet💗 Det är ju bara hur kul som helst! Helt plötsligt är två utav barnen husägare! Det är stora steg i livet!

Yngsta dottern har äntligen bokat hemfärd från Australien. Den 19 oktober sätter hon sig på planet hem. Jösses vad jag längtar efter att få se henne och krama om henne igen! Det ska bli helt underbart.

6 grader kallt på morgonen!! Nu är det helt andra temperaturer. Genast gick jag ut på lunchen och inhandlade en ny vinterkappa. Det är bäst att vara beredd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!