tisdag 12 september 2017

Oopsies med lammfärsbiffar, ajvar relish, fetaost o rödlök🤗 LCHF på Ulrikas vis levererar verkligen😍 Kvällens middag var verkligen värd att vänta på för det tog en stund att laga☺. #kostrådgivareulrikadavidsson #lchf #lowcarb #oopsies


via Instagram

Ja det här känns som det bästa kostupplägget hittills på Ulrikas kurser. Det är alltid god mat men vete sjutton om inte starten på denna kurs överträffar det mesta! Jag har som vanligt lite svårt att hålla mig till punkt o pricka efter recepten. Till lunch skulle det vara feta-ost i gurksalladen men det hade jag inte så det fick bli ost istället. Ikväll fick jag inte tag i lammfärs så det fick bli nötfärs och rödbetorna hann inte koka klart så de hoppade jag över, de får vi äta en annan dag istället. Det blev också ett par matskedar jordnötssmör när jag kom hem innan maten blev klar. Jag var såååå hungrig! Dålig planering, jag borde ha förberett detta igår.



















Ikväll har jag återigen packat väskan. Denna gång går färden till Linköping och årets Bomässa i Vallastaden. Det ska bli väldigt intressant att få se vad de hittat på där. Det sägs att det ska vara den bästa Bomässan på många, många år.



















Innan jag åkte hem idag hann jag med att fixa till naglarna igen. Sällan har jag väl varit så missnöjd med färgen. Det blev inte alls som jag tänkt mig men men, det är väl en världslig sak, om fyra veckor gör jag om det och tills dess får jag väl stå ut, även om vi ska på bröllop på lördag. Den färgen var alldeles för mesig för mig, passar mig inte alls.

SMHI har gått ut med stormvarning här där vi bor. Upp till 25 m/sek i byarna. Det är skönt att då slippa vara hemma. Det är väl kanske också synd att beklaga sig. Den här stormen är väl som en västanfläkt jämfört med orkanen i Florida.....perspektiv!

Rapporterna från min syster är trots allt rätt bra. Någon el har de inte och det kanske dröjer veckor innan de får den tillbaks men hon har som tur är en reservgenerator som visst orkar dra runt t o m AC:n i hennes hus. Hennes gata har klarat sig bra men i övrigt ligger träd och el-ledningar överallt över gatorna. Nu hoppas vi verkligen att de slipper fler orkaner denna säsong!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!