söndag 8 oktober 2017

En lugn o skön söndag efter en händelserik helg o resorna duggar tätt


via Instagram

Ännu en helg är snart till ända o mycket har egentligen hänt. Efter att i snart ett halvårs tid ha letat nyare bil som skulle falla maken i smaken så hände det helt plötsligt. Efter jobbet i fredags så skulle vi åka o TITTA men det slutade med att vi åkte hem efter att ha köpt en nyare bil, inte ny men nyare. Vi fick helgen på oss att sälja den gamla privat, annars skulle bilfirman ta in den. Vi la ut annons på kvällen o vips så var den såld! Billigast på Blocket men betydligt mer än vad vi skulle fått i inbyte. Bra där!



















Igår var vi o hälsade på vårt älskade barnbarn Wille. Det var länge sen nu o han var inte på bästa humör. Farmors famn var inte alls populär, mammas o pappas var mycket bättre men jösses som han hade växt! Helt ljuvligt att se hur fort det går framåt.

























På vägen hem mötte vi upp vår bilköpare som kom från Skövde med tåg. Swish o bilförsäljningen var klar! Sen var det vi som fick ta tåget hem. I väntan på det hann vi gå in på en närliggande restaurang för en öl. Lite lyx så där en lördag eftermiddag.

Kvällen spenderades tillsammans med bonusdotter o sambo. Besk-tillverkning, mat, vin o öl o tidigt till sängs, för kvälls-uggla, det är inte jag det.

























Denna dag har ägnats åt hemmafix, hem-administration, strykning o så en promenad innan eftermiddagens film. Filmen hittade jag på Netflix, en inspelning från i år med Robert Redford och Jane Fonda. Lågmäld men mysig "Our souls at night", väl värd att se om man inte tvunget vill ha action.

Galet mycket resor har jag nu framför mig. Nästa söndag vid denna tid sitter jag på tåget på väg mot Kastrup för 9 dagar, helt själv, i vår spanska lägenhet. Helt klart hade jag hellre haft sällskap av min älskade man men när han nu inte har tid att åka men jag kan, varför skulle jag då inte åka? Lägenheten står där bara o väntar på mig. Jag ska sola, bada, läsa, shoppa o träna o bara njuta av livet. Ta dagen som den kommer o bara koppla av. Fånga dagen.

Inte nog med det, ännu en Spanien-tripp är inbokad, en lång-helg i slutet av november tillsammans med en väninna. 750 kr tur o retur för en halv vecka i solen, hur skulle man kunna låta bli?

Julen tillbringar vi (äntligen både mannen o jag) i Florida tillsammans med mamma o syster, en sväng till Kuba är också inplanerad i samband med detta.

O så som grädde på moset, en vecka i Grekland nästa sommar tillsammans med förhoppningsvis alla barn. 2 x 55 år och alla barnen vill följa med oss på semester så  nu är även den trippen inbokad. Är man så många, måste det bokas i tid. Grekland o Rhodos är ännu en vit fläck på min karta som kommer att raderas ut.

Det gäller att njuta av livet, här o nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!