onsdag 11 oktober 2017

Jag räknar ner o ner o ner, bara några dagar kvar tills jag är i värmen igen


Som jag längtar!! Kan det inte bara vara söndag snart? Två dagar kvar att jobba, just nu känns det nästan oöverstigligt trots att jag älskar mitt jobb.

Här hemma regnar o blåser det och det är ca 10 grader. I Spanien är det sol och 24 grader. Är det konstigt att man längtar?


På måndag morgon sitter jag förhoppningsvis här på vår altan och äter frukost i värmen efter att först ha tagit en lång promenad. Det är här jag trivs bäst, i vår egen plats i solen. En hel packe böcker är framplockade och en hel serie är nedladdad från Netflix. Jag ska nog få tiden att gå. Total avkoppling i nio hela dagar! Jösses så skönt det ska bli!

Träningen idag fick tyvärr stå tillbaka. Den "nya" bilen skulle hämtas och min energi räckte inte till åt allt. Regnet gjorde väl inte heller att min motivation var på topp även om jag misstänker att det var boxning på schemat. Det blev istället tacowraps och en skön hemmakväll med Bonde söker fru och sista avsnittet av Farang. Jag får väl vila mig i form inför mina nio dagar i Spanien då jag verkligen har tänkt lägga manken till och träna varje dag. Kanske att jag hinner med ett pass här hemma på lördag morgon först förstås.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!