måndag 11 december 2017

Dags att ta hand om sig själv!


Ja helt kurant känner jag mig faktiskt inte. Andningen funkar inte som den ska. Huvudet känns konstigt och huvudvärken kommer o går. Lite lätt yrsel, viktuppgång o allmänt svullen. Idag fick jag inte ens på mig ringarna! Jag som aldrig annars tar av mig dem fick göra det igår för de satt så hårt.

30 minuter på crosstrainern direkt på morgonen o det gick bra. Säsong 2 av The Crown har nu släppts på Netflix o det var roligare än innan att trampa på. Så fort jag kom till jobbet satte dock huvudvärken "from hell" in. Lika bra att ta tjuren vid hornen. Jag ringde direkt Viktoria-kliniken och fick en tid redan före lunch.


En läkare som jag såklart aldrig sett förut men jag går sällan dit så det är väl inte så konstigt, tog sig tid och lyssnade på lungor o hjärta o allt lät ok. Ett EKG som var ett klockrent skolexempel hur det ska se ut men för första gången i mitt liv så hade jag lite högt blodtryck! Jag som alltid haft väldigt lågt blodtryck. Två rör med blod för en massa prover så får vi väl se. Läkarens teori var dock att det var sköldkörteln som spökar. Symptomen tyder på det samt att jag legat på gränsen redan tidigare (för flera år sedan). Det här skulle jag ha kollat upp årligen men jag har såklart ignorerat det hela.


Tyvärr var jag tvungen att plåga mig igenom ännu några timmar på jobbet då vi hade möten jag inte kunde avstå. Så fort jag kunde körde jag hem och sen blev det raka vägen i säng. Lite har det lättat men inte helt. Vi får väl se hur jag känner mig imorgon.


12 dagar tills det är dags för jul i Florida. Då måste jag vara pigg😀




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!