onsdag 27 december 2017

Uppgraderingar, klänningar från Tommy Hilfiger och Bang bang schrimps på Bonefish grill


Igår var det faktiskt lite mulet på förmiddagen, varmt men mulet. Vad var väl då mer lämpligt än att vi hade bokat hyrbil fr o m igår och 5 dagar framåt. Visserligen har syrran bil som vi kan låna men det känns också dumt att snylta på den hela tiden för denna gången känner vi att vi vill se oss om liiite mer än vanligt.



Vi tog en Uber till flygplatsen för syrran jobbade. Där blev vi genast uppgraderade (hur det nu funkar...). Vi fick åka en stor vräkig merca till flygplatsen där vi skulle hämta upp bilen. Bilen hade vi hyrt på Alamo o jösses så effektivt o trevligt det var att hämta upp bilen där. Jättetrevlig personal och extraförsäkring som täcker allt för bara 6 dollar om dagen! Det är ju normalt något som kan kosta skjortan men som man knappast vågar vara utan. Vi hade här bokat en standardbil, så där lite mellanklass men när vi kom ut för att plocka ut vår bil så frågade de om det gick bra med Premium-klass istället, tja varför inte😇 Helt ok! Två nivåer högre klass på bil än vad vi bokat men till samma pris. Det är väl synd att klaga. Det blev en Chevrolet Impala med all tänkbar utrustning, den skulle man lätta kunna vänja sig vid.


På väg hem blev det lite stopp för shopping, bl a här på Bass Pro shop, Outdoor world. Ingen affär i min smak o vi stannade inte länge. Med otålig man i hasorna blev mitt besök på Coral ridge mall inte heller allt för långt men jag hann i alla fall få med mig en klänning från Tommy Hilfiger, en topp från Ralph Lauren o ett helt ordinära par byxor hem. Idag får han faktiskt släppa av mig där så jag hinner med ALLA affärer i lugn o ro. Här ska shoppas!


På kvällen besökte vi ett favoritställe, Bonefish Grill där jag o älsklingen inledde med deras fantastiska Bang bang schrimps, ett måste om man är här och äter! Krispiga och lite heta räkor tillsammans med sallad. Inte så nyttigt kanske men helt ljuvliga! Vi får väl hoppas att morgonens timslånga powerwalk vägde upp för maten även denna dag.

Image result for bang bang shrimp

Eftermiddagen tillbringades till större delen i en solstol vid poolen. Ca 27 grader varmt, sol o med en termperatur på 23 gr i poolen. Då mår man inte så illa.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!